Inspired moments   /   seconds
1817819

MPG je VODEĆA BTL MARKETINŠKA AGENCIJA u JUGOISTOČNOJ EVROPI osnovana 1997. godine. Pružamo usluge na 8 tržišta (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, UNMIK, Crna Gora, Makedonija, Albanija), sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji i partnerskim agencijama u ostalim zemljama.

Radimo za vodeće REGIONALNE i GLOBALNE kompanije iz oblasti ROBE ŠIROKE POTROŠNJE, HRANE, PIĆA i USLUŽNIH delatnosti pružajući EFIKASNA i ISPLATIVA marketinška rešenja.     

Mi smo lokalna kompanija sa razvijenim internacionalnim znanjem i stručnošću dokazanim kroz rezulte.     

Razlikujemo se po odličnom razumevanju ciljeva naših klijenata i fokusiranosti na povećanje prodaje i interesovanja za proizvode naših klijenata u skladu sa posebnostima ciljnih grupa.    

Naše znanje i stručnost omogućavaju stvaranje nezaboravnih trenutaka koji proizvode pozitivne promene i utiske.

U aktivnostima koje sprovodimo trudimo se da koristimo našu metodologija ostvarivanja 3 TAČKE KONTAKTA koji podrazumevaju LIVE - RETAIL i DIGITAL.

Kreiramo i realizujemo ideje i koncepte kojima podstičemo potrošače da biraju proizvode i usluge naših klijenata i preko kreiranja TRENUTAKA KOJI INSPIRIŠU proizvode ili usluge čine drugačijim.     
MPG – TRENUCI KOJI INSPIRIŠU